Over ons

De logopedisten van Logopedie Abcoude Baambrugge hebben veel ervaring, ook in combinatie met complexere problematiek zoals autisme, ADD, ADHD, ASS en gedragsproblemen.

U kunt bij ons terecht voor individuele en groepsbehandelingen, voorschoolse screening (peuterspeelzaal/kinderopvang), observatie van zorgkinderen, cursussen aan leerkrachten, cursussen aan medewerkers van kinderdagverblijven en logopedische screening op basisscholen met behulp van het logopedisch screeningsinstrument (LSI) 4,9 tot 5,9 jarigen ontwikkeld door de NVLF.

Momenteel hebben wij geen wachtlijst; u kunt direct bij ons terecht.

Om de kwaliteit van de logopedische zorg te vergroten werken wij samen met andere disciplines, zoals geneeskunde en tandheelkunde. 
Wij werken volgens de regels en richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Gratis inloopspreekuur
Op elke eerste dinsdag van de maand houden wij een inloopspreekuur van 8.30 uur tot 9.30 uur op de locatie Kerkgaarde. U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van spraak- en taalontwikkeling.

Adresgegevens
Logopedie Abcoude Baambrugge
Fran├žoise Speijer
Kerkgaarde 2
1391MB Abcoude
Telefoonnummer: 06-51524863
info@logopedieabcoudebaambrugge.nl
Openingstijden
Dinsdag:8.30 - 17.30 uur
Woensdag:8.30 - 17.30 uur
Donderdag:8.30 - 17.30 uur
 19.00 - 20.30 uur
Vrijdag:8.30 - 15.00 uur
Mededeling
Inloopspreekuur

Elke eerste dinsdag van de maand hebben wij een inloopspreekuur. Eerstvolgend inloopspreekuur is  ... Lees verder »